Estàs llest per saber com t’afecta el nou IGI (Impost general indirecte –Principat d’Andorra) i la resta de reformes fiscals i comptables?

Curso para clientes de Sage Eurowin
Curso presencial

Estàs llest per saber com t’afecta el nou IGI (Impost general indirecte –Principat d’Andorra) i la resta de reformes fiscals i comptables?

306 € IVA No incluido

Precio 306,80 € ( ISI Inclós )

Fechas

11 de Diciembre

Lugar

Google Street View >> C/ Dr. Vilanova, 13 Local B - Andorra la Vella
Curso completo

Para cualquier consulta, llámanos
900 878 060

Objetivos

Qualsevol canvi en la fiscalitat i comptabilitat d'un país necessita que la seva xarxa empresarial estigui formada i preparada per dur a terme el canvi amb la màxima seguretat i garantia. I també necessita disposar de les eines necessàries per facilitar aquest canvi.

El curs preparat desde Sage amb Digicom preten ensenyar als assistents quin és el canvi fiscal i comptable que s'està preparant per Andorra i de quina manera es pot assumir, amb les eines i coneixements necessaris. Amb una de les millors eines informàtiques, el software Eurowin, les empreses podran aplicar de manera còmoda i senzilla els diferents canvis que es plantegen:

* Canvi en els % d'IGI que es preparen per al gener del 2013, desgranant totes les afectacions de tal canvi i també ensenyant a l'usuari a treballar amb normalitat amb l'IGI: quins registres tenim, quin import hem de liquidar, com ens comprovem les dades amb la comptabilitat perquè tot estigui perfectament quadrat, ...

* També les emprese s'hauran d'actualitzar amb els seus comptes anuals i hauran de conèixer molt bé el funcionament dels diferents balanços, comptes d'explotació i nous models (memòria i estat de canvis en el patrimoni net).

* I conèixer molt bé com les dades presentades als models de la comptabilitat han d'estar perfectament quadrades amb les dades presentades als models fiscals.

Observaciones

A partir del 2º asistente de la misma empresa el precio será de 100 €.